Kategorier
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Skovejledning

Der er ingen varer

Her kan du læse lidt nyttig information og vejledning om børnefødder i forbindelse med køb af børnesko.

Ofte er det en stor milepæl at skulle købe de første par sko til ens barn, men det er vigtigt ikke at gøre det før barnet og kroppens muskler er klar. Dette sker ofte i 10 – 15 mdr alderen. Man kan give barnet en blød pre-walker, som har en helt blød hælkappe og ingen rigtig sål -bare en blød bund med gummipunkter under, så barnet ikke glider, når det forsøger at rejse sig op ad ting og eksempelvis prøver at gå rundt om sofabordet.

Når barnet kan gå 5-10 skridt helt alene, kan man begynde at tænke på den første rigtige sko.

Det er vigtigt, at skoen sidder godt fast på foden. Den må ikke "slubre" bagtil og over vristen, når barnet går. Skoens åbning skal slutte til foden, så den støttes af skoens sider, og en fast hælkappe skal styre foden under gang. Sålerne skal være bløde og bøjelige, så de følger fodens bevægelser, og lader fodens muskler arbejde rigtigt under gang.

Derudover vil det være en god ide at vælge en sko med snøre som den første sko, da denne kan snøres, så den præcis tilpasses barnets fod.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:26 71 59 68

Send os en e-mail