Kategorier
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

SNEAKERS & SUTSKO

Der er 22 varer.

I Divaen & Krudtuglen forhandler vi New Balance sneakers hvert forår.

Af sutsko har vi Melton, Collegiens fantastiske sutsko (med giftfri gummibund og i bomuld) samt Bisgaard lædersutsko.

Underkategorier

 • Bisgaard
  Bisgaard er et dejligt mærke, hvis motto er meget lig vores egen "God pasform, gode materialer og smart design". Vi forhandler deres gummistøvler i lækre farver samt deres skønne lædersutsko.
 • Collégien
  Vi er rigtig glade for at at kunne fortælle, at vi er forhandler de franske sutsko Collegien.Sutskoene er blevet produceret siden 1947 og er flexible og åndbare. Gummisålen er selvfølgelig giftfri og nede i skoen ligger der en sål De er små i størrelserne.
 • Skovejledning
  Her kan du læse lidt nyttig information og vejledning om børnefødder i forbindelse med køb af børnesko.Ofte er det en stor milepæl at skulle købe de første par sko til ens barn, men det er vigtigt ikke at gøre det før barnet og kroppens muskler er klar. Dette sker ofte i 10 – 15 mdr alderen. Man kan give barnet en blød pre-walker, som har en helt blød hælkappe og ingen rigtig sål -bare en blød bund med gummipunkter under, så barnet ikke glider, når det forsøger at rejse sig op ad ting og eksempelvis prøver at gå rundt om sofabordet.Når barnet kan gå 5-10 skridt helt alene, kan man begynde at tænke på den første rigtige sko.Det er vigtigt, at skoen sidder godt fast på foden. Den må ikke "slubre" bagtil og over vristen, når barnet går. Skoens åbning skal slutte til foden, så den støttes af skoens sider, og en fast hælkappe skal styre foden under gang. Sålerne skal være bløde og bøjelige, så de følger fodens bevægelser, og lader fodens muskler arbejde rigtigt under gang.Derudover vil det være en god ide at vælge en sko med snøre som den første sko, da denne kan snøres, så den præcis tilpasses barnets fod.
 • New Balance
  New Balance er et amerikansk mærke og er den lette og fede sneakers til børnene - sidder godt på foden og nem for dem at tage af og på. Fås i flotte farver og er normal i størrelsen. Vi forhandler dem kun om foråret.
 • Udsalg sko
 • Melton, Move og Mikk-Line
  Melton laver skønne og enkle læder samt uldsutsko som vi fører alt efter sæson.

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:26 71 59 68

Send os en e-mail