Kategorier
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Aktivitetscenter fra Sebra Se fuld størrelse

Aktivitetscenter fra Sebra

aktivitetscenter.sebra

DKK 499,50 inkl. moms

Nedsat pris!

-50%

DKK 999,00

7 andre varer i samme kategori:

Det stilrene, dansk designede babyaktivitetscenter, Baby gym, som i 2016 vandt den internationalt anerkendte designpris "Red Dot", her i farvevarianten "Warm grey".
Baby gym er udført i træ og konstrueret som en smuk bue, der omkredser barnet og gør legetid på gulvet til en fornøjelse både for barnet og for forældrenes øjne. Baby gym skaber en tryg atmosfære omkring barnet og det påhægtede udviklings- og udforskningslegetøj hjælper til med at stimulere barnet og træne de motoriske færdigheder og koordinationen. Barnet lærer i det første år at fokusere synet og gribe ud - legene i denne periode handler derfor i høj grad om at udforske verden.

Buen kommer med otte stykker sanselegetøj i skønne farvekombinationer, der passer til både små drenge og piger. Legetøjet er fastgjort til buen af sikkerhedsmæssige årsager og består blandt andet af et spejl, to fugle med klokker samt en sky med dråber - legetøj, som indbyder til leg og læring.

Aktivitetsbuen er testet i henhold til EU’s direktiver og overholder de sikkerhedsmæssige krav på området.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:26 71 59 68

Send os en e-mail