Vi tilbyder gavekort og gaveindpakning
Kategorier
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Millou

Der er ingen varer

Millou er en pige drøm der blev til virkelighed i januar 2006 mellem Camilla og Anne Louise – selve navnet Millou er faktisk dannet ud fra disse to navne.

Vi startede ud som netbutik og ved at stå på Englebasse Bazaar for at afprøve, om vores design og idéer ville vække begejstring andre steder end i den trofaste venneskare. Og det gjorde det - drømmen nåede til 12 forhandlere i Dk, Norge, England og Sverige - men nåede også dertil hvor vi skulle vælge imellem butik eller engro handel. Og vi valgte butikken - for den er vores hjertebarn.

Vores kodeord har konstant været: kvalitet til at betale, anderledes design med et twist, klassiske snit med detaljer, god pasform, og tøj der kan tåle at blive brugt.

Vi er også begyndt at lave unika uldstrik, syr på bestilling og laver rigtig meget i det skønne Liberty stof.

Drømmen er blevet til virkelighed …. Og det takker vi Jer alle for.

Mange hilsner Camilla & Anne Louise

Underkategorier

  • Baby
  • Junior
  • Liberty Sengetøj
  • Solhatte, elefanthuer og nissehuer
  • Strik / Uld
  • Liberty metervarer
    Vi sælger også Liberty fabrics som metervarer i målene 30 cm, 50 cm, 100 cm osv.  Stoffet er 140 cm bred, 100% bomuld og minimum køb er 30 cm og max er 600 cm/ 6 m. Porto kommer oveni pris. Man kan både få det sendt eller afhente i butikken - for begge dele gælder, at stoffet vil blive sendt/være klar til afhentning indenfor  2-3 dage (vi ikke har stoffet i vores fysiske butik). Vi tager forbehold for udsolgte varer  

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:26 71 59 68

Send os en e-mail