Vi tilbyder gavekort og gaveindpakning
Kategorier
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Millou

Der er ingen varer

Millou er en pige drøm der blev til virkelighed i januar 2006 mellem Camilla og Anne Louise – selve navnet Millou er faktisk dannet ud fra disse to navne.

Vi startede ud som netbutik og ved at stå på Englebasse Bazaar for at afprøve, om vores design og idéer ville vække begejstring andre steder end i den trofaste venneskare. Og det gjorde det - drømmen nåede til 12 forhandlere i Dk, Norge, England og Sverige - men nåede også dertil hvor vi skulle vælge imellem butik eller engro handel. Og vi valgte butikken - for den er vores hjertebarn.

Vores kodeord har konstant været: kvalitet til at betale, anderledes design med et twist, klassiske snit med detaljer, god pasform, og tøj der kan tåle at blive brugt.

Vi er også begyndt at lave unika uldstrik, syr på bestilling og laver rigtig meget i det skønne Liberty stof.

Drømmen er blevet til virkelighed …. Og det takker vi Jer alle for.

Mange hilsner Camilla & Anne Louise

Underkategorier

  • Baby
  • Junior
  • Liberty Sengetøj
  • Solhatte, elefanthuer og nissehuer
  • Strik / Uld
  • Ammepuder med Liberty
    Fossflakes er et dansk, økotex godkendt mærke der producerer allergivenlige ammepuder.Fyldet er syntetisk hvilket betyder at det holder facon og volumen uanset tryk og vask.Den er støjfri og føles som dun, samt har samme varmeledende effekt. Kan vaskes på 60 g hvilket gør den allergivenlig.Vi sælger puderne med eller uden Liberty betræk der er i 100% bomuld, dejligt blødt samt kønt at se på.Vi forhandler disse fra Juni 2013

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:26 71 59 68

Send os en e-mail