Vi tilbyder gavekort og gaveindpakning
Kategorier
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Mærker

Der er 1 vare.

Under dette punkt kan I se hvilke mærker vi forhandler her i netbutikken, samt i vores fysiske butik, af tøj, sko og legetøj.

Vi lægger stor vægt på at alt bliver forarbejdet under gode arbejdsforhold samt at de - så vidt muligt - lever op til øko standard og er lavet i bæredygtige materialer.

Vi håber at I finder hvad I søger - god fornøjelse rundt i vores univers.

Underkategorier

 • Wood Wood
  Wood Wood er et dansk mærke som startede i 2002 og har ikke set sig tilbage siden. Med butikker i Danmark og udlandet har de markeret sig på markedet med klassisk, stil sikkert og nordisk design i øko bomuld.
 • Melton & Mikk-Line
  I mere end 30 år har Melton været på markedet indenfor tøj og tilbehør til børn og unge og har konstant været en dynamisk og moderne virksomhed. Alle strømper og strømpebukser er af en god kvalitets Øko-Tex garn med et højt indhold af bomuld og naturlige fibre – for den ultimative komfort, slidstyrke og pasform. Alle garner er indfarvede hvilket gør at farverne altid holder sig flot. De tilbyder et bredt farvevalg som vi selv synes, at vi repræsenterer godt i både strømper, strømpebukser, uldstrømper, huer og sutsko. Mikk-Line og Melton har indgået et godt og solidt samarbejde - Mikk-Line har i mange år lavet rigtig gedignt regntøj, overtøj og uld og er dermed en god samarbejdspartner. Forhandles mest inde i butikken.
 • Sebra
  Sebra er dansk design med accessorice til børn og deres værelser. Sebra blev grundlagt i 2004 og gør det rigtig godt i strik og hæklede varer. Meget er håndlavet – med et glimt i øjet – og udført i naturmaterialer som træ, uld og bomuld. Vi har et rigtig stort udvalg af Sebra inde i butikken og det er absolut et besøg værd at komme et smut forbi. Vi kan nævne bestik, madkasser, drikkedunke, rangler, legetøj og meget, meget mere... vi vil løbende udvide vores udvalg her i netbutikken, men hvis du leder efter noget bestemt så ring til os - det kunne være vi havde det ;-) og så vil vi med glæde sende det.
 • Selena
  Navnet Selana er sammensat af ”se”- seide (silke) – ”la” lana (uld), ”na” – natural. Selanas mål er at tilbyde nydelse til kunderne. Tøjet er fri for skadelige stoffer og overvejende produceret under skarpt kontrollerede forhold. Således er bomulden økologisk og farverne naturlige. Selana er almindelige i størrelserne.
 • Konges Sløjd
  Konges Sløjd er et skønt dansk mærke der kræser om indretningen af børneværelse. Designet er præget af skønne douch farver og har en fin enkelhed og eventyrligt univers over deres design. Håndlavet.
 • Magni, Goki og Heimess træ legetøj
  Magni Legetøj er ejet af et fantastisk dansk par – Kim og Mette – som sætter en stor ære i at kunne leverer godt og lækkert legetøj som overholder reglerne! De har et tæt samarbejde med Goki og Heimess i Tyskland, hvor vi personligt har været nede og se deres laboratorium. De tester alle deres sendinger de får hjem fra egne fabrikker i bla Kina og Thailand. Firmaet sætter en stor ære i at leverer gode arbejdes betingelser for deres medarbejdere i disse lande såsom et sted at bo, faste fridage, pension, måltider osv. Magni laver også deres egen legetøjs linie, og er meget kendt for især at lave lækkert træ legetøj – skønt for både børn og voksne. Vi har et rigtig stort udvalg af legetøj fra Magni - og vil løbende udvide vores udvalg på hjemmesiden - men ellers så ring, eller læg vejen forbi butikken for at se alle deres skønne varer såsom puslespil, træmad, putkasser, træbiler, blyanter, stempler, hoppebolde, guitar, magneter.......... og meget, meget mere.....
 • LEVI'S
  LEVI´S jeans behøver vist ikke den store introduktion ... Levi´s er et jeans mærke der er over 100 år gammelt og som udsprang af et behov for slidstærke og bløde bukser til de hårdtarbejdende minearbejdere i USA. Startede ud som Levi´s Strauss & CO og er den dag idag stadig kendt for - ja, at holde - have gode klassiske modeller samt forny sig og holde trit med hvad der sker her og nu. Er små til almindelige i størrelserne.
 • Nature Zoo
  Nature Zoo er et nyt dansk mærke der brillierer sig i økologiske hæklede varer både i bamser, suttekæder, rangler etc … designet er fyldt med et glimt i øjet og vi er meget glade for at kunne præsenterer dette mærke. Det er hæklet i bambus, hvilket er miljø venligt da bambus vokser hurtigt. Desuden er bambus også blødt som silke og har anti - bakterielle egenskaber, hvilket er rart med små børn. Nature Zoo er CE mærket, har øko tex 100 standard i gruppe 1 - dette er den strengeste gruppe og betyder at det er godkendt til børn under 1 år.  Nature Zoo er også FSC mærket - dvs at der tages hensyn til naturen under fældningen - og sidste, men absolut ikke mindst - det er dansk ! Fyldet der er i varerne er i pose og det kan vaskes på 30 grader.
 • Bisgaard
  Bisgaard er et dejligt mærke, hvis motto er meget lig vores egen "God pasform, gode materialer og smart design". Vi forhandler deres gummistøvler i lækre farver, med et smart læderlogo på siden, samt bagtil. Indvendig er støvlen foret med bomuldsfoer. Som noget nyt har vi også den foret gummistøvle der er perfekt når det er koldt OG vådt. Vi forhandler også deres lækre lædersutsko der også kan bruges som en "pre-walker" sko.
 • New Balance
  New Balance har længe været et hit til voksne - og nu har vi dem til børn. De laver både gode klassiske farver samt pang farver med fede kontraster. De er almindelige til små i størrelserne og med velcro.
 • Collégien
  Vi er rigtig glade for at at kunne fortælle, at vi forhandler de franske sutsko Collegien.Sutskoene er blevet produceret siden 1947 og er flexible og åndbare. Gummisålen er selvfølgelig giftfri og nede i skoen ligger der en indersål. Vi har både de frække med striber og prikker og noglegange de ultra lækre i cashmere der er lidt varmere. De er små i størrelserne.
 • Sophie Giraf
  Sophie Giraf har eksisteret i mere end 50 år og er stadig en "must have" i de fleste børnefamilier. Dette stykke legetøj stimulerer alle sanser : * Synet: med de kontrastfulde pletter * Hørelsen: med en indbygget pivelyd * Smag: Sophie Giraf er udelukkende lavet af 100% naturlig hevea gummi og indfarvet med fødevare . Heveagummi har en let beroligende effekt og dulmer ømme gummer. Hevea er helt fri for BPA, Phthalater og PVC * Føle: den er blød at røre ved * Duft: den unikke duft af Hevea gummi gør at barnet kan skelne den fra de andre indtryk. * Gribe: dens størrelse og form gør at den er nem at holde om.  Vi forhandler den klassiske Sophie Giraf rangle og bide ranglen og andre udvalgte varer.
 • Holztiger træ dyr
  Holztiger træ dyr er helt enkelt - fantastiske ! Enkle, hånddrejede og malet i hånden, fine afrundede kanter og laves i Europa. Malet med naturfarver i smukke farver og priserne er top rimelige når man ser på kvaliteten !
 • Mads Nørgaard
  Hvem kender ikke Mads Nørgaard design, den unikke kvalitet og sans for enkel design med et lille twist. Vi ELSKER Mads Nørgaard og er meget glade for at forhandle dette mærke i vores butik.
 • FUB
  FUB er et dansk strik mærke der både leverer skøn strik i bomuld og uld af meget høj kvalitet. Deres design er enkelt, lækkert og en blanding af klassiske og kvikke farver, ofte med striber som grund design. FUB laves fra str 56 -12 år og her er tale om et firma der garanterer at der er tænkt ikke blot på design, men også på bæredygtighed under HELE processen.  Fra jorden bomulden dyrkes i, eller som fårene går på, til gødning, foder, kemikalier, farvning ... kort sagt alt. Dermed kan de leverer så rene produkter, som det er muligt, samt støtte op om at en ren proces er muligt. Alle varerne bærer mærket "Certified to OE Blended Standard" organic cotton/ wool.
 • Blafre Design
  Blafre design er et dejligt norsk firma der brillierer i at lave madkasser, vanddunke, rygsække og meget andet, i glade farver med naive figurer eller med et retro look. Men netop dette enkle tiltaler mange ... Firmaet blev grunlagt i 2005 af Ingrid og Remi da de ventede deres første barn. Derfor står der også på hvert produkt "Nuss til Nora" som en lille fin hilsen til deres datter. Ingrid og Remi tager ansvar ifh til produktion og vores børns sikkerhed. Stål produkterne er i stainless steel og produceret under skarpe FN regler der stiller krav til arbejdsforhold, børn rettigheder og kemikalier. Alle produkter bliver testet på fabrikkerne samt på Teknologisk Institut i Norge. Der er ingen ftalater eller BPA i produkterne. BPA = bisphenol A ... ofte bruges det som en slags epoxy lim på indersiden af stål produkter eller findes i plastikprodukter. Det blev i 2010 forbudt at bruge i varer der er i kontakt med fødevarer - i Danmark. Desuden støtter firmaet "Strømmestiftelsen" årligt - en stiftelse der støtter børns udddannelse, samt har et tæt samarbejde med grønne firmaer ifh til at der er mindst muligt spild af emballage og aktivt genbrug. Familien har også åbnet en kaffebar i Ekeberg Hageby, Norge - så hvis du en dag er i nærheden så læg vejen forbi til disse dejlige mennesker.
 • Lapin & Me
  LAPIN & ME er et dejligt fransk firma der består af Madeleine og Delphine - mor og datter. Deres univers er et glimt tilbage til tidligere tiders design indenfor legetøj og legetøjs lamper og derfor retro, men alligevel på en hyggelig og klassisk måde. Vi har deres lamper som er ca 35 cm høje og har et blødt lys. De bliver håndmalet til allersidst for at give dem et mere levende udtryk.Læg mærke til detaljen bag på lampen ;-)   ...Lamperne er CE-godkendt. Plastik dukkerne - ja, mere retro får man det vist ikke ;-)
 • Heico Lamper
  SKØNNE lamper fra Heico som der er blevet kendt for deres paddehat og dyre univers. Lamperne passer som hygge belysning både til voksne og børn. Kan også bruges som våge lampe. Lamperne er CE - godkendt og er lavet af brandsikkert plastik materiale, så lampen ikke opvarmes af pæren. Strøm forsyningen er skruet fast så børn ikke kan komme til den, men er enkel og nem når man skal skifte pærer. Pærerne kan købes i Netto.
 • Soft Gallery
  Det danske mærke Soft Gallery er et samarbejde mellem designeren Tina Holt Møller og modefotograf- og stylist Barbara Hvidt. Soft Gallery blev stiftet i 2007 – og aldrig har navnet på et designerbrand, været mere sigende om mærkets DNA. Børnetøjet er skabt ud fra et samarbejde mellem lokale og internationale kunstnere, hvis illustrationer og artwork oversættes til Soft Gallerys tøj. Hver sæson beder Soft Gallery kunstnerne om at animere deres kollektioner med eksklusive print og motiver, som stimulerer barnets fantasi. Kollektionerne består af simple, men sofistikerede designs, med et kunstnerisk twist i form af håndlavede broderier og iøjefaldende illustrationer på komfortabelt jersey.  
 • Fossflakes ammepude
  Fossflakes er et dansk, økotex godkendt mærke der producerer allergivenlige ammepuder. Fyldet er syntetisk hvilket betyder at det holder facon og volumen, uanset tryk og vask. Den er støjfri og føles som dun, samt har samme varmeledende effekt. Kan vaskes på 60 g hvilket gør den allergivenlig.Se evt mere om produktet på www.fossflakes.dk
 • Molo
  Molo er et dansk mærke hvis højeste ønske er at børn kan udtrykke deres kreative side igennem deres tøj. – at de skal kunne røre sig og mærke en frihed… Kvaliteten hos Molo er god - de har øje for det smarte - og laver helt utrolig print, samtidigt med at materialerne er gode samt slidstærke. Fra 2016 er det også Øko Tex standard 100 mærket Molo er almindelig til store i størrelserne.
 • Millou
  Millou er vores eget tøjmærke og navnet er en kombination af vores navne - Camilla og Anne Louise. Vi startede med at sælge vores børnetøj igennem"Englebasse Bazar" som var en succe fra start og derfra åbnede vi Divaen og Krudtuglen samt begyndte at sælge børnetøjet til andre butikker. Vi kom op på 12 butikker i DK, Sverige, England og Norge. Nu sælger vi kun vores tøj i Divaen og Krudtuglen og har valgt at dette er vores hjertebarn. Millou s motto har fra start været " Børnetøj til leg, god pasform, detaljer samt kvalitet så det holder ! " Vi syr meget i Liberty stoffer og laver også tøj på bestilling bla til bryllupper og barnedåb. Vi glæder os til at se Jer i vores skønne univers.
 • EN*FANT
  EN*FANT er et godt dansk mærke. De går ikke på kompromi med kvalitet og detaljer, og dette har gjort det til fantastisk gode basis mærke, med MEGET rimelige priser og stadig lækre detaljer.
 • Djeco og Lilliputiens
  Djeco er et helt enestående fransk mærke, som har et stort udvalg af skønt trælegetøj, kreativt legetøj, spil og puslespil. Alt med et glimt i øjet og med et eventyrligt design. Lilliputiens er et belgisk mærke der designer kvalitets legetøj til de mindste og har dermed sikkerhed og dejlige overflader som høj prioritet. Legetøjet er af høj kvalitet og en fantastisk gaveide.
 • JellyCat
  De er sofistikeret, unikke og elsket verden over af både børn og voksne. Jellycat blev etableret i England i 1999 og er på rekordtid blevet en af de mest anerkendte leverandører af de luksuriøse tøjdyr. Folkene bag Jellycat har en stor passion for design og introducerer hvert år flere nye, sjove og originale venner. Bedste plejeråd: Masser af kærlighed...
 • Engel uld
  Engel er et tysk mærke der laver fantastisk uld og det er GOTS mærket. De laver meget tøj i helt naturlige farver hvilket kun understreger det rene look.
 • HUTTEliHUT
  HUTTEliHUT har specialliseret sig i at lave lækker alpaca uld strik huer og baby kyser. De er SÅ fine og prikken over I´et....Produktionen er FAIR-trade mærket igennem et samarbejde med kvinderne der lever i højlandet i Bolivia. Kvasten er ikke mink mere - kvasten er taget fra det inderste pels fra landbrugsdyr og er derfor ikke fra dyr der bliver slagtet for pelsen.
 • Mar Mar
  Mar Mar er et dejligt dansk mærke designet af Marlene A.Holboe. Hendes design er en skøn kombination af land og by, gammelt og nyt, luksus og praktisk. Mærket bruger Økotex certificerede tekstiler og de får tøjet syet så tæt på Europa som muligt for at skåne miljøet ifh til transport.
 • Bonheur Du Jour
  Bonheur Du Jour er et smukt fransk mærke - designet af Catherine Dufossez der selv har 4 børn. At designe og lave tøj har været en del af hendes families historie i de sidste 5 generationer ! Tøjet er gennemsyret af rigtig god kvalitet, klassisk design og fine detaljer med et boheme twist. 
 • Ezpz happy mat
  Ezpz er nytænkende alt-i-én spisedækkeservietter, produceret af 100% fødevaresikker silikone af højeste standard.De smarte spisedækkeservietter er designet således at de suger sig fast på bordet, så barnet ikke kan tippe/vælte den af bordet. Dækkeservietten gør det samtidig muligt at serverer ekstra tilbehør ved siden af, udover at være en fantastisk opsamler. De smarte ezpz spisedækkeservietter er patenterede og helt sikre for barnet at bruge. Helt fri for BPA, Phatalater, PVC, samt farve og brudsikre.Ingen bakteriedannelse.Holder sig flotte selv efter lang tids brug. Tåler opvaskemaskine, microovn, ovn op til 170 grader og fryser ned til –18 grader. Ezpz Happy Mat er udviklet så maden kan serveres i de 3 opdelte rum, der styrker og stimulerer barnets selvstændige spisning.
 • Rubbabu og Janod legetøj
  Rubbabu er biler og flyvere i støbt naturgummi med blød velouroverflade i flotte stærke farver. Det er sikkert og giftfrit legetøj som er biologisk nedbrydeligt. Anbefalet til børn over 6 mdr. Janod er et fransk legetøjs mærke der har eksisteret siden 1970. 
 • Bondep elasikker og Liberty hårpynt
  Bondep sælger de skønne KKnekki elastikker og Liberty hårpynt. 
 • Llorens dukker
  Llorens dukker er håndlavede dukker med et super flot finish til en MEGET rimelig pris ! Lavet i det familie ejede firma i byen Onil, Spanien. Firmaet modtog i 2010 en pris for og lave personlige dukker til børn med specialle handicaps eller behov. 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:26 71 59 68

Send os en e-mail