Kategorier
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Legetøj, sengetøj, spisestel, bøger mm.

Der er ingen varer

I Divaen & Krudtuglen sælger vi gode, udvalgte varer indenfor bl.a. trælegetøj der taler til leg, æstetik samt et smil på læben.

Vi er meget glade for at forhandle Magni, Djeco, Jelly Cat, Gollnest & Kiel, Goki, Holztiger, Sebra, samt B Toys.

Alle disse firmaer sætter en stor ære i at lave produkter der, så vidt muligt, er bæredygtige, økologiske, lavet under gode arbejdsforhold og overholder EU reglerne.

Ofte har firmaerne deres egne fabrikker for netop at kunne sikre disse forhold.

Vi har mange varer indenfor trælegetøj og bestræber os på at præsenterer så mange som muligt i webshoppen - men det er altid værd, at komme en smut forbi butikken hvor vi har MANGE flere varer.

Underkategorier

 • Sebra
  Sebra er dansk design med accessorice til børn og deres værelser. Sebra blev grundlagt i 2004 og gør det rigtig godt i strik og hæklede varer. Meget er håndlavet – med et glimt i øjet – og udført i naturmaterialer som træ, uld og bomuld. Vi har et rigtig stort udvalg af Sebra inde i butikken og det er absolut et besøg værd at komme et smut forbi.
 • Magni, Heimess og Goki træ legetøj
  Magni Legetøj er ejet af et fantastisk dansk par – Kim og Mette – som sætter en stor ære i, at kunne leverer godt og lækkert legetøj som overholder reglerne! De har et tæt samarbejde med Goki og Heimess i Tyskland hvor vi personligt har været nede og se deres test laboratorium og lager. De tester alle deres sendinger de får hjem fra egne fabrikker i bla Kina og Thailand. Firmaet sætter en stor ære i at leverer gode arbejdes betingelser for deres medarbejdere i disse lande såsom et sted at bo, faste fridage, pension, måltider osv. Image er også begyndt at lave deres egen legetøjs linie og er meget kendt for især at lave lækkert træ legetøj – skønt for både børn og voksne. Vi har et rigtig stort udvalg af legetøj fra Magni - og vil løbende udvide vores udvalg på hjemmesiden - men ellers så ring, eller læg vejen forbi butikken for at se alle deres skønne varer ..
 • Liberty sengetøj
  Vi forhandler også baby og junior sengetøj fra Millou der er syet i forskellige Liberty stoffer. Liberty har en særlig blød bomulds kvalitet - nærmest som silke, men er utrolig holdbart. Printet er fantastisk og printet skarpt. Vi syr voksen Liberty sengetøj, puder og tæpper på bestilling.
 • Bøger fra Alvida
  I Divaen og Krudtuglen forhandler vi forskellige bøger med sange, sansebøger og meget mere.. især perfekt som gave ide.
 • Blafre Design
  Blafre design er et dejligt norsk firma der brillierer i at lave madkasser, vanddunke, sengetøj og meget andet, i glade farver med naive figurer. Men netop dette enkle tiltaler mange ... Firmaet blev grunlagt i 2005 af Ingrid og Remi da de ventede deres første barn. Derfor står der også på hvert produkt "Nuss til Nora" som en lille fin hilsen til deres datter.Ingrid og Remi tager ansvar ifh til produktion og vores børns sikkerhed.Alle bomuldprodukter er i Øko Tex Standard 100. Stål produkterne er i stainless steel og produceret under skarpe FN regler der stiller krav til arbejdsforhold, børn rettigheder og kemikalier.Alle produkter bliver testet på fabrikkerne samt på Teknologisk Institut i Norge.Der er ingen ftalater eller BPA i produkterne.BPA = bisphenol A ... ofte bruges det som en slags epoxy lim på indersiden af stål produkter eller findes i plastikprodukter. Det blev i 2010 forbudt at bruge i varer der er i kontakt med fødevarer - i Danmark.Desuden støtter firmaet "Strømmestiftelsen" med 100.000 kr årligt - en stiftelse der støtter børns udddannelse, samt har et tæt samarbejde med grønne firmaer ifh til at der er mindst muligt spild af emballage og aktivt genbrug.Familien har også åbnet en kaffebar i Ekeberg Hageby, Norge - så hvis du en dag er i nærheden så læg vejen forbi til disse dejlige mennesker.
 • Heico Lamper
  SKØNNE lamper fra Heico som der er blevet kendt for deres paddehat og dyre univers.Lamperne passer som hygge belysning både til voksne og børn.Kan også bruges som våge lampe.Lamperne er CE - godkendt og er lavet af brandsikkert plastik materiale, så lampen ikke opvarmes af pæren. Som noget nyt er det med LED - og stadig med et varmt lys.
 • Tæpper fra Selana og Konges Sløjd
  Vi forhandler tæpper og svøbetæpper fra Selana og Konges Sløjd. Vattæpper i Liberty, fra Millou, forhandles i butikken, og kun på bestilling.  
 • Sophie Giraf
  Sophie Giraf har eksisteret i mere end 50 år og er stadig en "must have" i de fleste børnefamilier.Dette stykke legetøj stimulerer alle sanser :* Synet: med de kontrastfulde pletter* Hørelsen: med en indbygget pivelyd* Smag: Sophie Giraf er udelukkende lavet af 100% naturlig hevea gummi og indfarvet med fødevare . Heveagummi har en let beroligende effekt og dulmer ømme gummer. Hevea er helt fri for BPA, Phthalater og PVC* Føle: den er blød at røre ved* Duft: den unikke duft af Hevea gummi gør at barnet kan skelne den fra de andre indtryk.* Gribe: dens størrelse og form gør at den er nem at holde om. Vi forhandler den klassiske Sophie Giraf rangle og bide ranglen.
 • Djeco og Lilliputiens
  Djeco er et helt enestående fransk mærke, som har et stort udvalg af skønt trælegetøj, kreativt legetøj, spil og puslespil. Alt med et glimt i øjet og med et eventyrligt design. Lilliputiens er et belgisk mærke der designer kvalitets legetøj til de mindste og har dermed sikkerhed og dejlige overflader som høj prioritet. Legetøjet er af høj kvalitet og en fantastisk gaveide.
 • Jellycat
  De er sofistikeret, unikke og elsket verden over af både børn og voksne. Jellycat blev etableret i England i 1999 og er på rekordtid blevet en af de mest anerkendte leverandører af de luksuriøse tøjdyr. Folkene bag Jellycat har en stor passion for design og introducerer hvert år flere nye, sjove og originale venner. Bedste plejeråd: Masser af kærlighed... Højden vi har angivet er sidde højde.  
 • Barbapapa spisestel
  Barbapapa er figurerer udfra børnebøger der udkom i 1970. Omhandler et forældrepar og deres børn der alle har hver sin farve og hver sin personlighed. Barbapapa er et farverigt univers, med masser af omsorg og dynamik.
 • Konges Sløjd
  Konges Sløjd er et skønt dansk mærke der kræser om indretningen af børneværelse. De arbejder og skønne douch farver og har en fin enkelhed og eventyrligt univers over deres design. Håndlavet.
 • Holztiger trædyr
  Holztiger trædyr - kort sagt - vi elsker dem !! De er smukke, håndlavet og håndmalet og der er kræset om detaljerne med fine afrunde kanter. De er malet med naturfarver - og er bare smukke.
 • Elmer spisestel
  Elmer er en karakter udfra børnebøger skrevet i 1968. Om at være glad og farverig og stole på at man er skøn og dejlig som man er - selvom man stikker lidt ud og ikke ligner de andre... Skønt budskab og skønt og farverigt stel.
 • Rubbabu og Janod legetøj
  Rubbabu er biler og flyvere i støbt naturgummi med blød velouroverflade i flotte stærke farver. Det er sikkert og giftfrit legetøj som er biologisk nedbrydeligt. Anbefales til børn over 6 mdr. Janod er et fransk legetøjs mærke der har eksisteret siden 1970.
 • Llorens dukker
  Llorens dukker er håndlavede dukker med et super flot finish til en MEGET rimelig pris ! Lavet i det familie ejede firma i byen Onil, Spanien. Firmaet modtog i 2010 en pris for og lave personlige dukker til børn med specialle handicaps eller behov. 
 • Liberty metervarer
  Vi sælger også Liberty fabrics som metervarer i målene 30 cm, 50 cm, 100 cm osv.  Stoffet er 140 cm bred, 100% bomuld og minimum køb er 30 cm, max er 600 cm/ 6 m.. Porto kommer oveni pris. Man kan både få det sendt eller afhente i butikken - for begge dele gælder, at stoffet vil blive sendt/være klar til afhentning indenfor  2-3 dage (vi ikke har stoffet i vores fysiske butik). Vi tager forbehold for udsolgte varer
 • Liberty dukke sengetøj fra Millou
 • B Toys
  B Toys laver plastik legetøj der især henvender sig til babyer og de mindste børn. De er gode til og sammensætte farver, design og hvad der motorisk er fremmende helt ned til nyfødte. Firmaet går op i genbrug og miljø rigtig emballage.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:26 71 59 68

Send os en e-mail