Kategorier
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Natruba naturgummi

Der er 2 varer.
Natruba naturgummi

Alle produkter er udviklet af naturlig gummi fra Hevea træet, der er biologisk nedbrydeligt, miljøvenligt og fri for farlige giftstoffer. Da gummiet er af et naturligt materiale, nedbrydes det over årene og er derfor ikke skadeligt for miljøet. 

Alle produkter er testet af velkendte laboratorier, med gennemgang af adskillige sikkerhedstjek- og tests, som alle overholder europæiske, US, Canadiske, New Zealandske og Australske krav og standarder.  

Natruba garanterer sikre produkter, som alle er frie for plastik, syntetiske elementer og skadelige kemikalier. Derudover er de lækre designs alle frie for både PVC, BPA, ftalater og nitrosaminer - et perfekt og sikkert valg for børn at lege med og babyer til at gumle i.  

Produkterne er udviklet i naturlige farver, hvorfor de til tider kan variere i farverne og forekomme svagere henover tiden. De er designet uden ventiler eller huller. 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:26 71 59 68

Send os en e-mail