Kategorier
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Magni, Heimess og Goki træ legetøj

Der er 95 varer.
Magni, Heimess og Goki træ legetøj

Magni Legetøj er ejet af et fantastisk dansk par – Kim og Mette – som sætter en stor ære i, at kunne leverer godt og lækkert legetøj som overholder reglerne!

De har et tæt samarbejde med Goki og Heimess i Tyskland hvor vi personligt har været nede og se deres test laboratorium og lager. De tester alle deres sendinger de får hjem fra egne fabrikker i bla Kina og Thailand. Firmaet sætter en stor ære i at leverer gode arbejdes betingelser for deres medarbejdere i disse lande såsom et sted at bo, faste fridage, pension, måltider osv. Image er også begyndt at lave deres egen legetøjs linie og er meget kendt for især at lave lækkert træ legetøj – skønt for både børn og voksne.

Vi har et rigtig stort udvalg af legetøj fra Magni - og vil løbende udvide vores udvalg på hjemmesiden - men ellers så ring, eller læg vejen forbi butikken for at se alle deres skønne varer ..

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:26 71 59 68

Send os en e-mail