Kategorier
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

LEGETØJ og meget mere...

Der er 630 varer.

I Divaen & Krudtuglen sælger vi gode, udvalgte varer indenfor bl.a. trælegetøj der taler til leg, æstetik samt et smil på læben.

Vi er meget glade for at forhandle Magni, Djeco, Jelly Cat, Gollnest & Kiel, Goki, Holztiger, Sebra, samt B Toys.

Alle disse firmaer sætter en stor ære i at lave produkter der, så vidt muligt, er bæredygtige, økologiske, lavet under gode arbejdsforhold og overholder EU reglerne.

Ofte har firmaerne deres egne fabrikker for netop at kunne sikre disse forhold.

Vi har mange varer indenfor trælegetøj og bestræber os på at præsenterer så mange som muligt i webshoppen - men det er altid værd, at komme en smut forbi butikken hvor vi har MANGE flere varer.

Underkategorier

 • Peter Kanin
  Peter Kanin er måske en af de mest klassiske spisestel man kan få. Designet er fint og kvaliteten er fantastisk. lavet af Petit Jour Paris
 • Sebra
  Sebra er dansk design med accessorice til børn og deres værelser. Sebra blev grundlagt i 2004 og gør det rigtig godt i strik og hæklede varer. Meget er håndlavet – med et glimt i øjet – og udført i naturmaterialer som træ, uld og bomuld. Vi har et rigtig stort udvalg af Sebra inde i butikken og det er absolut et besøg værd at komme et smut forbi.
 • Gollnest & Kiesel legetøj
  Goki er forkortelsen af det tyske firma Gollnest & Kiesel - et firma der sætter en ære i og levere godt og sikkert legetøj til børn.  Legetøjet produceres forskellige steder i Europa, Kina og Thailand men altid på fabrikker ejet af Goki selv. På den måde kan de styre at produktionen lever op til de europæiske krav samt at arbejdsforhold er gode med tilbud om bolig, måltider, faste arbejdstider, ferier osv. Ved hver sending plukkes der 10 stykker af hvert legetøj der testes i Tyskland på deres eget test center - er der uregelmæssigheder plukkes yderligere antal og sending sendes retur. Så alt er ret sikkert.... 
 • Magni legetøj
  Magni Legetøj er ejet af et fantastisk dansk par – Kim og Mette – som sætter en stor ære i, at kunne leverer godt og lækkert legetøj som overholder reglerne. Legetøjet er ofte lavet i træ. Vi har et rigtig stort udvalg af legetøj fra Magni - og vil løbende udvide vores udvalg på hjemmesiden - men ellers så ring, eller læg vejen forbi butikken for at se alle deres skønne varer ..
 • Liberty sengetøj
  Vi forhandler også baby og junior sengetøj fra Millou der er syet i forskellige Liberty stoffer. Liberty har en særlig blød bomulds kvalitet - nærmest som silke, men er utrolig holdbart. Printet er fantastisk og printet skarpt. Vi syr voksen Liberty sengetøj, puder og tæpper på bestilling.
 • Bøger fra Alvida
  I Divaen og Krudtuglen forhandler vi forskellige bøger med sange, sansebøger og meget mere.. især perfekt som gave ide.
 • Blafre Design
  Blafre design er et dejligt norsk firma der brillierer i at lave madkasser, vanddunke, sengetøj og meget andet, i glade farver med naive figurer. Men netop dette enkle tiltaler mange ... Firmaet blev grunlagt i 2005 af Ingrid og Remi da de ventede deres første barn. Derfor står der også på hvert produkt "Nuss til Nora" som en lille fin hilsen til deres datter.Ingrid og Remi tager ansvar ifh til produktion og vores børns sikkerhed.Alle bomuldprodukter er i Øko Tex Standard 100. Stål produkterne er i stainless steel og produceret under skarpe FN regler der stiller krav til arbejdsforhold, børn rettigheder og kemikalier.Alle produkter bliver testet på fabrikkerne samt på Teknologisk Institut i Norge.Der er ingen ftalater eller BPA i produkterne.BPA = bisphenol A ... ofte bruges det som en slags epoxy lim på indersiden af stål produkter eller findes i plastikprodukter. Det blev i 2010 forbudt at bruge i varer der er i kontakt med fødevarer - i Danmark.Desuden støtter firmaet "Strømmestiftelsen" med 100.000 kr årligt - en stiftelse der støtter børns udddannelse, samt har et tæt samarbejde med grønne firmaer ifh til at der er mindst muligt spild af emballage og aktivt genbrug.Familien har også åbnet en kaffebar i Ekeberg Hageby, Norge - så hvis du en dag er i nærheden så læg vejen forbi til disse dejlige mennesker.
 • Heico Lamper
  SKØNNE lamper fra Heico som der er blevet kendt for deres paddehat og dyre univers.Lamperne passer som hygge belysning både til voksne og børn.Kan også bruges som våge lampe.Lamperne er CE - godkendt og er lavet af brandsikkert plastik materiale, så lampen ikke opvarmes af pæren. Som noget nyt er det med LED - og stadig med et varmt lys.
 • Baby tæpper
  Vi forhandler tæpper og svøbetæpper fra Selana og Marmar Vattæpper i Liberty, fra Millou, forhandles i butikken, og kun på bestilling.  
 • Sophie Giraf
  Sophie Giraf har eksisteret i mere end 50 år og er stadig en "must have" i de fleste børnefamilier.Dette stykke legetøj stimulerer alle sanser :* Synet: med de kontrastfulde pletter* Hørelsen: med en indbygget pivelyd* Smag: Sophie Giraf er udelukkende lavet af 100% naturlig hevea gummi og indfarvet med fødevare . Heveagummi har en let beroligende effekt og dulmer ømme gummer. Hevea er helt fri for BPA, Phthalater og PVC* Føle: den er blød at røre ved* Duft: den unikke duft af Hevea gummi gør at barnet kan skelne den fra de andre indtryk.* Gribe: dens størrelse og form gør at den er nem at holde om. Vi forhandler den klassiske Sophie Giraf rangle og bide ranglen.
 • Djeco og Lilliputiens
  Djeco er et helt enestående fransk mærke, som har et stort udvalg af skønt trælegetøj, kreativt legetøj, spil og puslespil. Alt med et glimt i øjet og med et eventyrligt design. Lilliputiens er et belgisk mærke der designer kvalitets legetøj til de mindste og har dermed sikkerhed og dejlige overflader som høj prioritet. Legetøjet er af høj kvalitet og en fantastisk gaveide.
 • Jellycat
  De er sofistikeret, unikke og elsket verden over af både børn og voksne. Jellycat blev etableret i England i 1999 og er på rekordtid blevet en af de mest anerkendte leverandører af de luksuriøse tøjdyr. Folkene bag Jellycat har en stor passion for design og introducerer hvert år flere nye, sjove og originale venner. Bedste plejeråd: Masser af kærlighed... Højden vi har angivet er sidde højde.  
 • Barbapapa
  Barbapapa er figurerer udfra børnebøger der udkom i 1970. Omhandler et forældrepar og deres børn der alle har hver sin farve og hver sin personlighed. Barbapapa er et farverigt univers, med masser af omsorg og dynamik. Lavet af Petit Jour Paris
 • Holztiger trædyr
  Holztiger trædyr - kort sagt - vi elsker dem !! De er smukke, håndlavet og håndmalet og der er kræset om detaljerne med fine afrunde kanter. De er malet med naturfarver - og er bare smukke.
 • Elmer
  Elmer er en karakter udfra børnebøger skrevet i 1968. Om at være glad og farverig og stole på at man er skøn og dejlig som man er - selvom man stikker lidt ud og ikke ligner de andre... Skønt budskab og skønt og farverigt stel. Lavet af Petit Jour Paris
 • Liberty metervarer
  Vi sælger også Liberty fabrics som metervarer i målene 30 cm, 50 cm, 100 cm osv.  Stoffet er 140 cm bred, 100% bomuld og minimum køb er 30 cm, max er 600 cm/ 6 m.. Porto kommer oveni pris. Man kan både få det sendt eller afhente i butikken - for begge dele gælder, at stoffet vil blive sendt/være klar til afhentning indenfor  2-3 dage. VI SYR MEGET GERNE PUDEBETRÆK, TÆPPER, ANDET PÅ BESTILLING Vi tager forbehold for udsolgte varer
 • Liberty dukke sengetøj fra Millou
 • B Toys
  B Toys laver plastik legetøj der især henvender sig til babyer og de mindste børn. De er gode til og sammensætte farver, design og hvad der motorisk er fremmende helt ned til nyfødte. Firmaet går op i genbrug og miljø rigtig emballage.
 • DANSKK hagesmækker
  Hagesmækken fra DANSKK er lavet af det blødeste silikone og i den højeste kvalitet. Den er slidstærk og samtidig helt let og den findes i de mest delikate farver. Vi har forbedret designet af den ikoniske hagesmæk, så denne luksus-hagesmæk er mere praktisk og holdbar end andre silikone hagesmække. Hagesmækken er 100% BPA, PVV og Phthalater fri og den er smidig og rar at røre ved. Den er kompakt og nem at rulle sammen, når baby skal med på farten. Hagesmækken har en lille lomme foran til at fange spildt mad og drikke. Fra 6-36 mdr - kan justeres
 • Ailefo økologisk modellervoks
  Ailefo er et mærke fra Bornholm og kan bryste sig af og være de første til og lave økologisk modellervoks - derudover er  90% af ingredienserne fra Bornholm. Den er uden parfume og parabener - er faktisk fødevare godkendt så derfor perfekt til de små hvis de lige kommer til og  "smag" på det. Det samme er beholderne det kommer i, så dem kan man bruge bagefter til egne rester/madpakke. Det kan bages i ovn - bliver det tørt under brug, så putter man bare lidt mad olie i og vupti er det dejligt blødt igen. Se mere info under www.ailefo.dk - det er et fantastisk produkt. 
 • Natruba naturgummi
  Alle produkter er udviklet af naturlig gummi fra Hevea træet, der er biologisk nedbrydeligt, miljøvenligt og fri for farlige giftstoffer. Da gummiet er af et naturligt materiale, nedbrydes det over årene og er derfor ikke skadeligt for miljøet.  Alle produkter er testet af velkendte laboratorier, med gennemgang af adskillige sikkerhedstjek- og tests, som alle overholder europæiske, US, Canadiske, New Zealandske og Australske krav og standarder.   Natruba garanterer sikre produkter, som alle er frie for plastik, syntetiske elementer og skadelige kemikalier. Derudover er de lækre designs alle frie for både PVC, BPA, ftalater og nitrosaminer - et perfekt og sikkert valg for børn at lege med og babyer til at gumle i.   Produkterne er udviklet i naturlige farver, hvorfor de til tider kan variere i farverne og forekomme svagere henover tiden. De er designet uden ventiler eller huller. 
 • Carmen Gonzales dukker
  D’nenes Diseño er et dukkefirma, grundlagt i 1994 af Carmen Gonzales. Ideen med firmaet var at tilføje produkter til dukkemarket med Carmen Gonzales vision om kvalitetsdukker i flere formater, og samtidigt være i fuld kontrol om enhver detalje i produktionen, og at kunne tilbyde de bedst mulige produkter. I årenes løb er dukker designet af Carmen Gonzales blevet solgt over hele verden, og vi er meget begejstret for at få lov til, at sælge disse dukker der repræsenterer mange forskellige folkeslag til det Skandinaviske marked…. Velkommen til Carmen Gonzales verden.. 
 • Moover gå-vogn
 • Everearth træ legetøj
  Everearth legetøj er lavet af bæredygtigt, FSC-certificeret bøgetræ. Det betyder at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenlig sikkerhedsudstyr og løn. De bruger genanvendelig emballage, naturlig energi fra solen ved hjælp af solceller, de sikrer sig, at der ikke anvendes skadelige kemikalier. Derudover gør de en kæmpe indsats for at bevare verdens skove, de står blandt andet for kampagnen ”Plant-a-tree”. EverEarth har mere end 45 års erfaring med producering af trælegetøj, og de har vundet flere forskellige priser. Desuden er legetøjet er skabt med barnets udvikling i fokus. Legetøjet er stimulerende og udviklende for barnets sanser. Det er alt sammen blevet testet grundigt.
 • Lumipets
 • Yookidoo, Ludi og Sirirus
  Yookidoo har lavet en række magisk legetøj - designet til leg og læring i badet. Designet til at træne koordination og begreber som tom/fuld - tung/let - flyde/synke. Masser af sjove aktiviteter i badet til de små uden merforbrug af vand, da det hele foregår med batteridrevne pumper. Designet til små hænder. Sirius laver de fineste natlamper hvor man kan sove under stjernene
 • Bling20 dykkerbriller
  Bling20 er et amerikansk firma startet af to produktdesignere i 2013 efter at de havde lavet dykkerbriller til egne børn som hurtigt blev efterspurgt af andre. Dykkerbrillerne passer fra ca 2-3 år og op til 10. De kan justeres rundt om hovedet,
 • Grimms trælegetøj
  Grimms er et familie ejet firma som sætter bæredygtighed højt ! Al træet er FSC mærket hvilket betyder at man er med til og gendanne skove. Deres produkter er lavet udfra rent design med plads til fritænkende leg og noget der er smukt og holdbart, så man beholder det længe.
 • Mamamemo trælegetøj
  Mamamemo er et familieejet og dansk firma - hvilket man nemt ser i deres produkter at designet passer godt ind i de danske hjem på en stilfuld måde. Alt er lavet i træ der er FSC mærket - de er medlemmer af Amfori og Legebranchen - begge grupper står inde for produkt sikkerhed og arbejdsforhold i alle dele af arbejdskæden. Kort sagt - et firma der tager ansvar.
 • by Astrup
  by ASTRUP® design-ideerne udspringer af ”everyday life” og alle produkterne er designet i nordisk stil i flotte afdæmpede farver. Mærket er startet af Anette der også er medejer af Mamamemo - men by Astrup er lavet til ære for hendes mindste datter Marie der døde af akut leukæmi blot 19 år gammel efter to års sygdom. To år hvor hun pyntede hele sin hospitalsstue med sommerfugle og var med til og udvikle ideer til design. Deraf sommerfugle logo - derudover doneres Marie s nettoløn fra salg til børnecancerfonden.

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:26 71 59 68

Send os en e-mail