Kategorier
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

 Om butikken:

I øjeblikket pga corana har vi taget følgende foranstaltninger i butikken:

* Håndsprit i butikken - benyt gerne når I kommer ind i butikken.

* På webshoppen har vi "afhentning i butik" som valgmulighed - så du kan bestille og betale hjemme. Vi pakker og skriver når det er klar til afhentning.

Divaen & Krudtuglen
Elmegade 22
2200 København N
Tlf: 26 71 59 68

Åbningstider: man – fre 11-17.30 
Lørdag 10 - 15:00.

Uge 28 har anderledes åbningstider - se venligst under åbningstider.

Søndag og Helligdage er der lukket.

Mærker vi forhandler:

Millou, Wood Wood, Mads Nørgaard, MarMar, Selana, Hirsch, Engel, FUB, Melton, MP, Bisgaard sutsko, Grimms, Holztiger, Goki og Heimess, Djeco, Jelly Cat, Molo, Blafre Design, Collegíen, Huttelihut .... Heico og Lapin lamper samt bøger og manget flere - se nærmere under "Mærker".

Divaen & Krudtuglen åbnede i februar 2007 og har været en succes fra start.

Vi forhandler børnetøj fra 0 – 14 år samt syr selv meget i Liberty, både tøj, sengetøj, ammepude betræk og tæpper.

Butikken har både faste mærker samt enkelte unika varer til både børn – og voksne - med tøj, smykker, hårpynt, strik, sengetøj og meget mere …….

Elmegade er en helt fantastisk ”gå gade” der i turist guider er blevet kaldt for Københavns ” SOHO” med de mange superlækre cafeer, tøj - og sko butikker både til mænd, kvinder og børn. Helt sikkert en tur værd…

Man kan ofte finde parkering i sidegaderne og ellers findes der et underjordisk parkeringshus ovre ved Sankt Johannes kirken ved Sankt Hans Torv.

Vi glæder os til at se Jer.


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:26 71 59 68

Send os en e-mail