Kategorier
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Handelsbetingelser:

Vi tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr og har 14 dages returret. 

Fragt starter fra 40 kr. Pt sender vi med DAO, Post Nord, og GLS. Vi tilbyder også afhentning i butik.

Web shoppen er ejet af:

Divaen & Krudtuglen / Millou
Elmegade 22
2200 København N
Tlf: 2671 5968
CVR: 3117 2632

1. Køb hos Divaen & Krudtuglen samt levering:

Udsalg foregår oftest kun i vores fysiske butik. Nedsatte varer vil løbende blive slettet fra web shop og vi tager forbehold for udsolgte varer.

Købet gælder i det øjeblik du som kunde modtager en faktura fra Divaen & Krudtuglen.

Der tages forbehold for udsolgte varer, prisfejl mv. som følge af trykfejl, valutaændringer, arbejdskonflikt, krig, terror, virus, vejrmæssige forhold, force majeure, leveringssvigt, og afgiftsændringer. Der tages også forbehold for uventet og udskudt levering fra Divaen & Krudtuglens grossister.

Vi afsender varen med Post Nord, DAO eller GLS indefor 1 - 3 hverdage. Vi tager forbehold for eventuelle forsinkelser grundet Post Nord, DAO eller GLS efter overdragelse af pakke fra Divaen & Krudtuglens side.

We also send to Sweden, Norway, Greenland, Faroe Islands and Europe. Shipment cost will appear when you order.

Efter afsendelse sender vi en mail med track nummer så man kan følge pakken samt en sms når pakken ankommer til afhentningsadresse, såfremt at sms nr er oplyst ved ordre.

Ved betaling kan man selv vælge leverings adresse, samt om pakken skal leveres til døren, med selvafhentning eller afhentning i butikken.

Såfremt en pakke ønskes afsendt på selve dagen bedes man skrive dette under "kommentarer". Vi tager forbehold for evt ikke at kunne overholde dette, men vil i så fald kontakte kunden hurtigst muligt.

2. Priser og kontrakter

Porto priser er afhængigt af om man bestiller med GLS eller Post Nord - om det er til erhverv eller m/u. omdeling.

Alle priser er inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, og EU lande.

Vi sender varer til Norge ex.moms. Dette vil være fratrukket på faktura og ved betaling. Alle kontrakter indgås på dansk.

Til Norden og Europa er der seperate porto priser. Disse er angivet når man går til "kassen" for at betale.

Hvis vi har nogle tunge varer vil vi her under "beskrivelse" have angivet vægt.

3. Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

4. Afbestilling

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail til kundeservice@millou.dk med mærket "Afbestilling". Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

5. Ordrebekræftelse

Divaen & Krudtuglen opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

6. Betaling

De mulige betalingsmåder er som minimum:

Dankort
VisaDankort
eDankort
Efter aftale (kun erhverv)
JCB
MasterCard
Maestro
VISA
VISA Electron
American Express
Betalingsmåde ´EFTER AFTALE´ kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner, og kun såfremt De i forvejen har opnået en betalingsaftale med Divaen & Krudtuglen.

Hvornår bliver beløbet trukket fra kundens kort?

Pengene trækkes på kundens kort, når varen er sendt fra lager.

 

7. Fortrydelsesret og ombytning af varer

Fuld returret - Fortryder du dit køb giver Divaen & krudtuglen fuld returret. Varen skal dog returneres i original emballage og i ubrugt og ubeskadiget stand. Dette skal ske senest 14 dage efter modtagelse hos kunden. Varer der returneres skal ledsages af original faktura og leveres uden omkostninger for Divaen & Krudtuglen

Varer som returneres uden betalt fragt eller porto afvises af Divaen & Krudtuglen.

Ved returhandel tilbagebetales beløbet via konto til kunden indenfor 14 dage, efter modtagelse af ubrugt returvarer. Vi returnerer beløbet af den købte varers værdi - ikke porto.

Du kan også bytte til anden vare, her er proceduren den samme: send retur, vedlagt seddel med hvad du ønsker i stedet. Ring evt og hør om vi har den varer du ønsker at bytte til, så vi kan sætte den tilside.

BEMÆRK! Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der fremstilles specielt efter dine individuelle behov, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Fremstillingen eller tilpasningen påbegyndes ved ordremodtagelsen og fortrydelsesretten bortfalder derfor.

Ombytning af varer og størrelser sker for egen regning. Kontakt os venligst via mail eller tlf såfremt det er størrelsen der skal ombyttes så vi kan lægge varen tilside. Når vi har modtaget den varer der ønskes ombyttet kontakter vi kunden og aftaler forsendelsesform.

8. Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at De enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses her. Der er IKKE reklamationsret på fejl eller mangler opstået EFTER varen har været i brug - ifølge købeloven.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Divaen & Krudtuglen kan ikke gøres ansvarlig for skader og andre indirekte følgeskader, som varer solgt af Divaen & Krudtuglen måtte medføre. Der henvises i øvrigt til Købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

9. Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Divaen & Krudtuglen inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post på vores adresse. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Divaen & Krudtuglen´s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Divaen & Krudtuglen.

10. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl

Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til Divaen & Krudtuglen, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr på 200 kr. pr halve time.

Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning. Divaen & Krudtuglen forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

11. Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til Divaen & Krudtuglen skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder. Divaen & Krudtuglen anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Divaen & Krudtuglen. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Alle produkter, der modtages fra Divaen & Krudtuglen indpakket i antistatisk materiale, skal ifald de returneres være indpakket i tilsvarende antistatisk materiale. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af Deres rettigheder.

12. Er du i tvivl?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler vi at De retter henvendelse til kundeservice@millou.dk

13. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
Varer kan ikke købes som privatkunde, såfremt varen bestilles via en en hustand registreret som firma (firma=erhvervskunde eller institution).

Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. Shop.domæne.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt.

1. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
2. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.

Du er her: Til forsiden / Handelsbetingelser
- See more at: http://www.millou.dk/betingelser#sthash.Ztw6j4ms.dpuf

Privat politik:

For at handle hos os skal du oplyse dit navn, email og adresse. Vi bruger dette KUN i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse og en update på email om, når din ordre er sendt._

Vi vil ALDRIG videregive dine informationer til en tredje
part og aldrig dele dine data andetsteds.

Vi vil ALDRIG sende dig uønskede mails. Du modtager kun
mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af
regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:26 71 59 68

Send os en e-mail