Kategorier
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Magni, Goki og Heimess træ legetøj

Der er 93 varer.
Magni, Goki og Heimess træ legetøj

Magni Legetøj er ejet af et fantastisk dansk par – Kim og Mette – som sætter en stor ære i at kunne leverer godt og lækkert legetøj som overholder reglerne!

De har et tæt samarbejde med Goki og Heimess i Tyskland, hvor vi personligt har været nede og se deres laboratorium. De tester alle deres sendinger de får hjem fra egne fabrikker i bla Kina og Thailand.

Firmaet sætter en stor ære i at leverer gode arbejdes betingelser for deres medarbejdere i disse lande såsom et sted at bo, faste fridage, pension, måltider osv. Magni laver også deres egen legetøjs linie, og er meget kendt for især at lave lækkert træ legetøj – skønt for både børn og voksne.

Vi har et rigtig stort udvalg af legetøj fra Magni - og vil løbende udvide vores udvalg på hjemmesiden - men ellers så ring, eller læg vejen forbi butikken for at se alle deres skønne varer såsom puslespil, træmad, putkasser, træbiler, blyanter, stempler, hoppebolde, guitar, magneter.......... og meget, meget mere.....

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:26 71 59 68

Send os en e-mail