Kategorier
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Blafre Design

Der er 31 varer.
Blafre Design

Blafre design er et dejligt norsk firma der brillierer i at lave madkasser, vanddunke, rygsække og meget andet, i glade farver med naive figurer eller med et retro look.

Men netop dette enkle tiltaler mange ... Firmaet blev grunlagt i 2005 af Ingrid og Remi da de ventede deres første barn. Derfor står der også på hvert produkt "Nuss til Nora" som en lille fin hilsen til deres datter.

Ingrid og Remi tager ansvar ifh til produktion og vores børns sikkerhed.

Stål produkterne er i stainless steel og produceret under skarpe FN regler der stiller krav til arbejdsforhold, børn rettigheder og kemikalier.

Alle produkter bliver testet på fabrikkerne samt på Teknologisk Institut i Norge.

Der er ingen ftalater eller BPA i produkterne.

BPA = bisphenol A ... ofte bruges det som en slags epoxy lim på indersiden af stål produkter eller findes i plastikprodukter. Det blev i 2010 forbudt at bruge i varer der er i kontakt med fødevarer - i Danmark.

Desuden støtter firmaet "Strømmestiftelsen" årligt - en stiftelse der støtter børns udddannelse, samt har et tæt samarbejde med grønne firmaer ifh til at der er mindst muligt spild af emballage og aktivt genbrug.

Familien har også åbnet en kaffebar i Ekeberg Hageby, Norge - så hvis du en dag er i nærheden så læg vejen forbi til disse dejlige mennesker.

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:26 71 59 68

Send os en e-mail