Kategorier
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

BRANDS

Der er ingen varer

Under dette punkt kan I se hvilke mærker vi forhandler her i netbutikken, samt i vores fysiske butik, af tøj, sko og legetøj.

Vi lægger stor vægt på at alt bliver forarbejdet under gode arbejdsforhold samt at de - så vidt muligt - lever op til øko standard og er lavet i bæredygtige materialer.

Vi håber at I finder hvad I søger - god fornøjelse rundt i vores univers.

Underkategorier

 • Wood Wood
  Wood Wood er et dansk mærke som startede i 2002 og har ikke set sig tilbage siden. Med butikker i Danmark og udlandet har de markeret sig på markedet med klassisk, stil sikkert og nordisk design i øko bomuld.
 • Melton og Mikk-Line
  I mere end 30 år har Melton været på markedet indenfor tøj og tilbehør til børn og unge og har konstant været en dynamisk og moderne virksomhed. Alle strømper og strømpebukser er af en god kvalitets Øko-Tex garn med et højt indhold af bomuld og naturlige fibre – for den ultimative komfort, slidstyrke og pasform. Alle garner er indfarvede hvilket gør at farverne altid holder sig flot. De tilbyder et bredt farvevalg som vi selv synes, at vi repræsenterer godt i både strømper, strømpebukser, uldstrømper, huer og sutsko. Mikk-Line og Melton har indgået et godt og solidt samarbejde - Mikk-Line har i mange år lavet rigtig gedignt regntøj, overtøj og uld og er dermed en god samarbejdspartner. Forhandles mest inde i butikken.
 • Selena
  Navnet Selana er sammensat af ”se”- seide (silke) – ”la” lana (uld), ”na” – natural. Selanas mål er at tilbyde nydelse til kunderne. Tøjet er fri for skadelige stoffer og overvejende produceret under skarpt kontrollerede forhold. Således er bomulden økologisk og farverne naturlige. Selana er almindelige i størrelserne.
 • Goki legetøj
  Goki er forkortelsen af det tyske firma Gollnest & Kiesel - et firma der sætter en ære i og levere godt og sikkert legetøj til børn.  Legetøjet produceres forskellige steder i Europa, Kina og Thailand men altid på fabrikker ejet af Goki selv. På den måde kan de styre at produktionen lever op til de europæiske krav samt at arbejdsforhold er gode med tilbud om bolig, måltider, faste arbejdstider, ferier osv. Ved hver sending plukkes der 10 stykker af hvert legetøj der testes i Tyskland på deres eget test center - er der uregelmæssigheder plukkes yderligere antal og sending sendes retur. Så alt er ret sikkert.... 
 • Magni legetøj
  Magni Legetøj er ejet af et fantastisk dansk par – Kim og Mette – som sætter en stor ære i at kunne leverer godt og lækkert legetøj som overholder reglerne ! Legetøjet er ofte lavet i træ 
 • Bisgaard
  Bisgaard er et dejligt mærke, hvis motto er meget lig vores egen "God pasform, gode materialer og smart design". Vi forhandler deres gummistøvler i lækre farver, med et smart læderlogo på siden, samt bagtil. Indvendig er støvlen foret med bomuldsfoer. Som noget nyt har vi også den foret gummistøvle der er perfekt når det er koldt OG vådt. Vi forhandler også deres lækre lædersutsko der også kan bruges som en "pre-walker" sko.
 • Collégien
  Vi er rigtig glade for at at kunne fortælle, at vi forhandler de franske sutsko Collegien.Sutskoene er blevet produceret siden 1947 og er flexible og åndbare. Gummisålen er selvfølgelig giftfri og nede i skoen ligger der en indersål. Vi har både de frække med striber og prikker og noglegange de ultra lækre i cashmere der er lidt varmere. De er små i størrelserne.
 • Holztiger træ dyr
  Holztiger træ dyr er helt enkelt - fantastiske ! Enkle, hånddrejede og malet i hånden, fine afrundede kanter og laves i Europa. Malet med naturfarver i smukke farver og priserne er top rimelige når man ser på kvaliteten !
 • Mads Nørgaard
  Hvem kender ikke Mads Nørgaard design, den unikke kvalitet og sans for enkel design med et lille twist. Vi ELSKER Mads Nørgaard og er meget glade for at forhandle dette mærke i vores butik.
 • FUB
  FUB er et dansk strik mærke der både leverer skøn strik i bomuld og uld af meget høj kvalitet. Deres design er enkelt, lækkert og en blanding af klassiske og kvikke farver, ofte med striber som grund design. FUB laves fra str 56 -12 år og her er tale om et firma der garanterer at der er tænkt ikke blot på design, men også på bæredygtighed under HELE processen.  Fra jorden bomulden dyrkes i, eller som fårene går på, til gødning, foder, kemikalier, farvning ... kort sagt alt. Dermed kan de leverer så rene produkter, som det er muligt, samt støtte op om at en ren proces er muligt. Alle varerne bærer mærket "Certified to OE Blended Standard" organic cotton/ wool.
 • Blafre Design
  Blafre design er et dejligt norsk firma der brillierer i at lave madkasser, vanddunke, rygsække og meget andet, i glade farver med naive figurer eller med et retro look. Men netop dette enkle tiltaler mange ... Firmaet blev grunlagt i 2005 af Ingrid og Remi da de ventede deres første barn. Derfor står der også på hvert produkt "Nuss til Nora" som en lille fin hilsen til deres datter. Ingrid og Remi tager ansvar ifh til produktion og vores børns sikkerhed. Stål produkterne er i stainless steel og produceret under skarpe FN regler der stiller krav til arbejdsforhold, børn rettigheder og kemikalier. Alle produkter bliver testet på fabrikkerne samt på Teknologisk Institut i Norge. Der er ingen ftalater eller BPA i produkterne. BPA = bisphenol A ... ofte bruges det som en slags epoxy lim på indersiden af stål produkter eller findes i plastikprodukter. Det blev i 2010 forbudt at bruge i varer der er i kontakt med fødevarer - i Danmark. Desuden støtter firmaet "Strømmestiftelsen" årligt - en stiftelse der støtter børns udddannelse, samt har et tæt samarbejde med grønne firmaer ifh til at der er mindst muligt spild af emballage og aktivt genbrug. Familien har også åbnet en kaffebar i Ekeberg Hageby, Norge - så hvis du en dag er i nærheden så læg vejen forbi til disse dejlige mennesker.
 • Heico Lamper
  SKØNNE lamper fra Heico som der er blevet kendt for deres paddehat og dyre univers. Lamperne passer som hygge belysning både til voksne og børn. Kan også bruges som våge lampe. Lamperne er CE - godkendt og er lavet af brandsikkert plastik materiale, så lampen ikke opvarmes af pæren. Som noget nyt laves de med LED - dvs de bruger mindre strøm. Lyset er stadig varmt. De ældre lamper har pærer som kan købes i Netto.
 • Molo
  Molo er et dansk mærke hvis højeste ønske er at børn kan udtrykke deres kreative side igennem deres tøj. – at de skal kunne røre sig og mærke en frihed… Kvaliteten hos Molo er god - de har øje for det smarte - og laver helt utrolig print, samtidigt med at materialerne er gode samt slidstærke. Molo er almindelig til stor i størrelserne. Mange af Molo s produkter er blevet GOTS certificeret hvilket betyder, at produktet er produceret af certificerede økologiske materialer og under strenge sociale og miljømæssige krav til hele leverandørkæden. Desuden sikrer GOTS certificeringen, at produktet er uden skadeligekemikalier. Certificeret af Ecocert Greenlife
 • Millou
  Millou er vores eget tøjmærke og navnet er en kombination af vores navne - Camilla og Anne Louise. Vi startede med at sælge vores børnetøj igennem"Englebasse Bazar" som var en succe fra start og derfra åbnede vi Divaen og Krudtuglen samt begyndte at sælge børnetøjet til andre butikker. Vi kom op på 12 butikker i DK, Sverige, England og Norge. Nu sælger vi kun vores tøj i Divaen og Krudtuglen og har valgt at dette er vores hjertebarn. Millou s motto har fra start været " Børnetøj til leg, god pasform, detaljer samt kvalitet så det holder ! " Vi syr meget i Liberty stoffer og laver også tøj på bestilling bla til bryllupper og barnedåb. Vi glæder os til at se Jer i vores skønne univers.
 • Djeco og Lilliputiens
  Djeco er et helt enestående fransk mærke, som har et stort udvalg af skønt trælegetøj, kreativt legetøj, spil og puslespil. Alt med et glimt i øjet og med et eventyrligt design. Lilliputiens er et belgisk mærke der designer kvalitets legetøj til de mindste og har dermed sikkerhed og dejlige overflader som høj prioritet. Legetøjet er af høj kvalitet og en fantastisk gaveide.
 • JellyCat
  De er sofistikeret, unikke og elsket verden over af både børn og voksne. Jellycat blev etableret i England i 1999 og er på rekordtid blevet en af de mest anerkendte leverandører af de luksuriøse tøjdyr. Folkene bag Jellycat har en stor passion for design og introducerer hvert år flere nye, sjove og originale venner. Bedste plejeråd: Masser af kærlighed...
 • Engel uld
  Engel er et tysk mærke der laver fantastisk uld og det er GOTS mærket. De laver meget tøj i helt naturlige farver hvilket kun understreger det rene look.
 • Marmar
  Marmar er et dejligt dansk mærke designet af Marlene A.Holboe. Hendes design er en skøn kombination af land og by, gammelt og nyt, luksus og praktisk. Mærket bruger Økotex certificerede tekstiler og de får tøjet syet så tæt på Europa som muligt for at skåne miljøet ifh til transport.
 • Børnebøger fra Alvida og Room2play
 • B Toys
  B Toys laver plastik legetøj der især henvender sig til babyer og de mindste børn. De er gode til og sammensætte farver, design og hvad der er motorisk helt ned til nyfødte. Firmaet går op i genbrug og miljø rigtig emballage.  
 • BIBS sutter
  Dansk producerede BIBS sutter uden phtalater og BPA - formet som brystvorten. Vi har den der hedder str 2 der er fra 6 mdr og op men anbefales også til de helt små. Skol sutterne med kogende vand - lad dem ligge i skål (med vandet) i ca 5 min - og derefter lufttørre. Pres evt overskydende vand ud. De må ikke koges da dette kan ødelægge gummiet. Se info på deres hjemmeside.
 • DANSKK hagesmækker
  Hagesmækken fra DANSKK er lavet af det blødeste silikone og i den højeste kvalitet.Den er slidstærk og samtidig helt let og den findes i de mest delikate farver. DANSKK har forbedret designet af den ikoniske hagesmæk, så denne luksus-hagesmæk er mere praktisk og holdbar end andre silikone hagesmække. Hagesmækken er 100% BPA, PVC og Phthalat fri og den er smidig og rar at røre ved. Den er kompakt og nem at rulle sammen, når baby skal med på farten. Hagesmækken har en lille lomme foran til at fange spildt mad og drikke. Kan rengøres med fugtig klud eller under rindende vand.  Fra 6-36 mdr. Kan indstilles
 • Ailefo økologisk modellervoks
  Ailefo er et mærke fra Bornholm og kan bryste sig af og være de første til og lave økologisk modellervoks - derudover er  90% af ingredienserne fra Bornholm. Den er uden parfume og parabener - er faktisk fødevare godkendt så derfor perfekt til de små hvis de lige kommer til og  "smag" på det. Det samme er beholderne det kommer i, så dem kan man bruge bagefter til egne rester/madpakke. Det kan bages i ovn - bliver det tørt under brug, så putter man bare lidt mad olie i og vupti er det dejligt blødt igen. Se mere info under www.ailefo.dk - det er et fantastisk produkt. 
 • Natruba
  Alle produkter er udviklet af naturlig gummi fra Hevea træet, der er biologisk nedbrydeligt, miljøvenligt og fri for farlige giftstoffer. Da gummiet er af et naturligt materiale, nedbrydes det over årene og er derfor ikke skadeligt for miljøet.  Alle produkter er testet af velkendte laboratorier, med gennemgang af adskillige sikkerhedstjek- og tests, som alle overholder europæiske, US, Canadiske, New Zealandske og Australske krav og standarder.   Natruba garanterer sikre produkter, som alle er frie for plastik, syntetiske elementer og skadelige kemikalier. Derudover er de lækre designs alle frie for både PVC, BPA, ftalater og nitrosaminer - et perfekt og sikkert valg for børn at lege med og babyer til at gumle i.   Produkterne er udviklet i naturlige farver, hvorfor de til tider kan variere i farverne og forekomme svagere henover tiden. De er designet uden ventiler eller huller. 
 • Nirrimis smykker
  Nirrimis er et dansk brand stiftet i 2019 - som laver håndlavede halskæder og armbånd i rav til baby og voksne. Rav findes i et væld af forskellige farver og det siges at rav har helende egenskaber og kan lindre smerten ved tandfrembrud hos de små - Når raven kommer i kontakt med huden, opvarmes den og der frigives ravsyre. Ravsyren optages i kroppen og det er netop denne syre, der skulle have helende og antiinflammatoriske egenskaber.  Gennemgående for produkterne er, at de er håndlavet i EU, at der udelukkende er brugt baltisk rav og at alle sten er ægte. 
 • Carmen Gonzalez dukker
  D’nenes Diseño er et dukkefirma, grundlagt i 1994 af Carmen Gonzales. Ideen med firmaet var at tilføje produkter til dukkemarket med Carmen Gonzales vision om kvalitetsdukker i flere formater, og samtidigt være i fuld kontrol om enhver detalje i produktionen, og at kunne tilbyde de bedst mulige produkter. I årenes løb er dukker designet af Carmen Gonzales blevet solgt over hele verden, og vi er meget begejstret for at få lov til, at sælge disse dukker der repræsenterer mange forskellige folkeslag til det Skandinaviske marked…. Velkommen til Carmen Gonzales verden.. 
 • Lil´boo
  Lil´Boo er et dansk mærke der favner det fede indenfor især caps med et urbant street look ! Og dette var udgangspunktet da parret Nana og Pete selv havde svært ved og finde fede caps til deres egen dreng, som kunne fåes i børnestørrelser. Hans kælenavn er Boo - og hermed var et firma dannet.
 • Everearth træ legetøj
  Everearth legetøj er lavet af bæredygtigt, FSC-certificeret bøgetræ. Det betyder at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenlig sikkerhedsudstyr og løn. De bruger genanvendelig emballage, naturlig energi fra solen ved hjælp af solceller, de sikrer sig, at der ikke anvendes skadelige kemikalier. Derudover gør de en kæmpe indsats for at bevare verdens skove, de står blandt andet for kampagnen ”Plant-a-tree”. EverEarth har mere end 45 års erfaring med producering af trælegetøj, og de har vundet flere forskellige priser. Desuden er legetøjet er skabt med barnets udvikling i fokus. Legetøjet er stimulerende og udviklende for barnets sanser. Det er alt sammen blevet testet grundigt.
 • Lumipets natlamper
  LumieWorld er et Amerikansk firma, der producerer de søde og sjove LumiPets. De søde dyr lyser op i forskellige farver og giver et behageligt lys, så barnet kan sove trygt. Deres ambition er at skabe produkter i god kvalitet, der er til hjælp for forældre og skaber glæde for børn.
 • Hirsch uld strømper
  Hirsch er et tysk mærke, der producerer økologiske og strømper og sokker i den fineste kvalitet. Produkterne, som er produceret i Tyskland, er lavet af henholdsvis bomuld, uld, hør og bambus. Hirsch er GOTS-certificeret og lever op til de høje standarter for IVN-Best.
 • Yookidoo
  Yookidoo har lavet en række magisk legetøj - designet til leg og læring i badet. Designet til at træne koordination og begreber som tom/fuld - tung/let - flyde/synke. Masser af sjove aktiviteter i badet til de små uden merforbrug af vand, da det hele foregår med batteridrevne pumper. Designet til små hænder.
 • Bling20
  Bling20 er et amerikansk firma startet af to produktdesignere i 2013 efter at de havde lavet dykkerbriller til egne børn som hurtigt blev efterspurgt af andre. Dykkerbrillerne passer fra ca 2-3 år og op til 10. De kan justeres rundt om hovedet,
 • Grimms trælegetøj
  Grimms er et familie ejet firma som sætter bæredygtighed højt ! Al træet er FSC mærket hvilket betyder at man er med til og gendanne skove. Deres produkter er lavet udfra rent design med plads til fritænkende leg og noget der er smukt og holdbart, så man beholder det længe.
 • Mamamemo trælegetøj
  Mamamemo er et familieejet og dansk firma - hvilket man nemt ser i deres produkter at designet passer godt ind i de danske hjem på en stilfuld måde. Alt er lavet i træ der er FSC mærket - de er medlemmer af Amfori og Legebranchen - begge grupper står inde for produkt sikkerhed og arbejdsforhold i alle dele af arbejdskæden. Kort sagt - et firma der tager ansvar.
 • Grech & Co solbriller
  Grech og Co er et miljø bevidst firma - derfor er alle solbriller lavet af genanvendeligt plastik. Farverne er ikke årstids bestemt men i en nøje udvalgt farve skala så man undgår sæson varer og overproduktion. We like ! Har UV 400 beskyttelse og er CE mærket.
 • Petit Jour Paris
  Petit Jour er lokaliseret i nærheden af Paris og firmaet har i over 40 år designet og distribueret kvalitets tilbehør til børn. Der findes produkterne indenfor værelsesdekoration, spisetilbehør, brevpapir, kalendere, tasker og kufferter. Petit Jours inspiration er hentet i børnelitteratur som også er favoritter hos mange voksne, som f.eks. Den lille Prins, Elmer, Barbapappa, Peter Kanin og Gurli Gris.
 • by Astrup
  by ASTRUP® design-ideerne udspringer af ”everyday life” og alle produkterne er designet i nordisk stil i flotte afdæmpede farver. Mærket er startet af Anette der også er medejer af Mamamemo - men by Astrup er lavet til ære for hendes mindste datter Marie der døde af akut leukæmi blot 19 år gammel efter to års sygdom. To år hvor hun pyntede hele sin hospitalsstue med sommerfugle og var med til og udvikle ideer til design. Deraf sommerfugle logo - derudover doneres Marie s nettoløn fra salg til børnecancerfonden.
 • Pucci Pups
  Pucci Pups er bare ALTID et hit - kommer i en taske som kan lynes foran så hunden kan komme med på tur i sikkerhed. Der medfølger en kam så hunden forbliver fin i pelsen
 • Ludi
  Det franske firma Ludi blev grundlagt i 1992 og lægger stor vægt på innovation og design i deres produkter og er kendt verden over. Alle produkter er farverige og har et flot, børnevenligt design.
 • Olala Boutique
  Olala Boutique tilbyder varer som er specielt designet af forældre, som har fået deres inspiration af virkelige situationer med deres børn. Inden lancering af et produkt er det godkendt af en gruppe på 18 mødre og er i overensstemmelse med europæiske normer og standarder.
 • Oli & Carol
  Oli & Carol fra Barcelona producerer søde og sjove figurer og dyr i 100% naturgummi fra Hevea Malaysian træer. Alle produkterne er sikre at bide i for dit barn, produkterne er håndmalede med frugtfarve, og de indeholder hverken PVC, BPA eller phthalater. Firmaet er dannet af to søstre der forærer legetøj til børn i fattige områder og på skoler med få midler. Specielt støtter de skolen Baba Jodh Sachiyar Public School i Haryana i det Nordlige Indien. 
 • Marvins Magic
  Marvins Magic er et fantastsik trylleunivers for både små og store 
 • Green Rubber Toys
  Håndmalet og bæredygtigt gummilegetøj! GreenRubberToys' produkter er lavet af latex, som er høstet fra gummitræer i Sri Lanka i en helt naturlig proces. De er individuelt håndlavede i Sri Lanka af meget dygtige håndværkere som benytter sig af ældgamle teknikker. Resultatet er et særdeles behageligt gummi dyr, der kan anvendes som legetøj eller som pynt. Dyrene er fleksible at røre ved, barnet kan hive i halen og den falder på plads med det samme. GreenRubberToys producerer legetøj der er smukt malet med giftfri maling og skånsom for miljøet samt støtter bæredygtige skove.
 • Mimi & Lula
  MIMI & LULA er et skønt mærke med fantastiske accessories, der er designet til børn, så de kan udtrykke deres personlighed med flair, stil - og stjernestøv.
 • Moulin Roty
  Det, der i 1970 begyndte som et kollektivt projekt i en gammel mølle, skulle vise sig at blive en af Frankrigs mest anerkendte producenter af dukker, bamser, børnemøbler samt tekstiler til børneværelset. Altid i høj kvalitet og med et nostalgisk udtryk.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:26 71 59 68

Send os en e-mail